Monday, December 27, 2010

Νέες κυκλοφορίες από τους Uriah Heep


Οι βετεράνοι του rock Uriah Heep έχουν μπει στα Liscombe Park Studios στο  Buckinghamshire της Αγγλίας για να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις για το νέο τους δίσκο, ο οποίος αναμένεται μέσα στο 2011.
   
 Η μπάντα ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα καινούριο live album με τίτλο :"Official Bootleg Volume II – Live in Budapest, Hungary 2010", το οποίο ηχογραφήθηκε στις 4 Μαΐου 2010  κατά την εμφάνιση τους στο Petofi Hall της Βουδαπέστης και δήλωσαν πως θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες ηχογραφήσεις ώστε να μπορούν να ακούσουν οι οπαδοί το συγκρότημα από πολλές διαφορετικές χώρες του κόσμου.
     
Ο τελευταίος δίσκος των Uriah Heep , “Celebration” κυκλοφόρησε στις 16 Μαρτίου 2010 μέσω της DisManic Distribution και Knife Fight Media. Για αυτή την κυκλοφορία η μπάντα επανηχογράφησε 12 κλασσικά κομμάτια όπως : ”Free Me”, “Gypsy”, “Easy Livin”, “The Wizard” και φυσικά το all time classicLady In Black”. Μέσα στο δίσκο συναντήσαμε και 2 νέα κομμάτια, δώρο στους fans, τα "Only Human" και "Corridors of Madness", από τα καλύτερα που έχουν γράψει εδώ και χρόνια.

No comments: