Tuesday, December 07, 2010

Νέες κυκλοφορίες ετοιμάζουν οι Soundgarden

Το πρόσφατα επανενωμένο συγκρότημα από το Seattle , φέρεται να ετοιμάζει ορισμένες νέες κυκλοφορίες , σύμφωνα με όσα δηλώθηκαν από τον κιθαρίστα τους Kim Thayil σε καναδικό ραδιοφωνικό σταθμό.

''Όταν είμαστε όλοι μαζί και κάνουμε πρόβες, μας έρχεται ως φυσικό, να αρχίζουμε να τζαμάρουμε και να δημιουργούμε νέες ιδέες. Δεν θέλω να επιβεβαιώσω κάτι, όμως μας είναι αδύνατον να μην μας βγαίνει κάποια νέα ιδέα όταν είμαστε στον ίδιο χώρο.''

Στη συνέχεια, ο Thayil ανέφερε πως οι Soundgarden ετοιμάζουν μια νέα συλλογή από B-sides καθώς και ένα live album, ύστερα και από την συλλογή ''Telephantasm'' που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

''Έχουμε ένα live album που περιμένει να περάσει στη διαδικασία του μιξαρίσματος. Επίσης, θέλουμε να κάνουμε μια συλλογή με B-sides και αυτό μπορεί να πάρει 2 με 3 άλμπουμ για να ολοκληρωθεί. Αυτό τον καιρό τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας ασχολούνται με άλλα projects και μόλις αυτά ολοκληρωθούν, θα επιστρέψουν στα καθήκοντα του γκρουπ, κάτι που είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για αυτό.''

Τέλος ο Thayil είπε πως το συγκρότημα σχεδιάζει να παίξει και άλλες συναυλίες και πρόκειται να προβάρει κομμάτια από περισσότερα άλμπουμ, με σκοπό να εμβαθύνει το ρεπερτόριο.

No comments: