Tuesday, December 14, 2010

Oι Septic Flesh κυκλοφορούν νέο single

"The Vampire From Nazareth" είναι ο τίτλος από το νέο single των Septic Flesh, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στο amazon.com. Αριστερά βλέπετε το artwork από το νέο single.
Όσο για το νέο album από τους Septic Flesh, του οποίου ο τίτλος δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου 2011 σε διάφορες εκδόσεις. Σύμφωνα με παλαιότερες ανακοινώσεις των Ελλήνων Δαιμόνων, ο ήχος του νέου album θα κινηθεί στο Symphonic Death με τη βοήθεια της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας και του πολύ γνωστού καλλιτέχνη και παραγωγού Peter Tägtgren.
Οι Septic Flesh εργάστηκαν στην Αθήνα, στη Πράγα και στη Σουηδία για την ολοκλήρωση αυτού του album, και συμμετείχαν σύνολο 130 μουσικοί! Πέρα από τα παραδοσιακά όργανα κλασσικής ορχήστρας, προστέθηκαν και μερικά ethnic μουσικά όργανα, ήχος από άρπα, καθώς και η φωνή ενός μικρού σοπράνο αγοριού, που θα δώσουν στο συνολικό αποτέλεσμα μια προσέγγιση "horror soundrack". Φυσικά οι κιθάρες θα παραμείνουν δυναμικές, όπως ήδη έχουμε συνηθίσει από εκείνους.

No comments: