Wednesday, December 15, 2010

Ο Mark Hoppus αποκαλεί το επερχόμενο album των Blink 182..."επεκτατικό"!

Έναν νέο χαρακτηρισμό πρόσθεσε ο Mark Hoppus, μπασίστας του γκρουπ, για να περιγράψει το επερχόμενο comeback album των Blink 182. Το έχει ήδη αποκαλέσει "φιλόδοξο", καθώς και "περίεργο", το επίθετο "επεκτατικό" είναι ένα ακόμη επίθετο που δίνει ο Hoppus γι'αυτό το album.
"Έχουμε περάσει πολύ "βαριά" γεγονότα τα τελευταία χρόνια... Υπάρχει αφθονία υλικού από αυτά, με βάση τα οποία θα μπορούσαμε να γράψουμε. Νομίζω πως σε αρκετές στιγμές θα είναι βαρύ. Είμαστε λίγο πριν να ξεκινήσουμε τη διαδικασία γραφής, έχουμε κάνει περίπου 3 με 4 τραγούδια. Δεν θα έλεγα πως θα ένας "σκοτεινός" δίσκος. Νομίζω πως θα είναι ένας επεκτατικός δίσκος. Υπάρχει υλικό που μοιάζει με αυτό που κάναμε στον τελευταίο Blink δίσκο, και υπάρχουν πράγματα που ακούγονται σαν αυτό που κάναμε πριν 10 χρόνια και πράγματα που δεν έχουμε κάνει ποτέ ξανά", είπε.
Ο Mark Hoppus καθώς και τα υπόλοιπα μέλη των Blink 182 μετά από μια μακρά παύση, δεν θέλουν να συμμετάσχουν σε συζητήσεις για το αν το νέο album θα είναι πιο ώριμο ή διαφορετικό. Στοχεύουν στο μέλλον και επικεντρώνονται σε αυτό που επρόκειτο να κάνουν. "Θα υπάρξει νέος δίσκος, περιοδεία, όλα! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε ξανά στο studio με τον Travis και τον Tom, δημιουργώντας τον νέο δίσκο. Ανυπομονούμε να τον "πάρουμε από εκεί".
Αναμένουμε τη συνέχεια, λοιπόν...

No comments: