Monday, December 06, 2010

Καινούριο κομμάτι του Dio έρχεται...

Το καινούριο αυτό κομμάτι ηχογραφήθηκε λίγο πριν ο Dio πεθάνει και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Ο τίτλος του τραγουδιού δεν έχει γίνει γνωστός αλλά ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Craig Goldy που μίλησε για αυτό είπε πως πρόκειται για μια εμπειρία συναισθηματική. Αυτό γιατί το γεγονός του θανάτου του μεγάλου τραγουδιστή, ενίσχυσε παραπάνω την αξία της παρουσίας του κομματιού. Δίνοντας κάτι παραπάνω σε πληροφορία για το επερχόμενο κομμάτι πρόσθεσε πως "οι στίχοι έχουν να κάνουν με αυτό που ο Dio περνούσε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ο Goldy που εκείνη την εποχή ηχογραφούσε με τον Ronnie James Dio συγκεκριμένα λέει σχετικά: "Δουλεύαμε πάνω σε κομμάτια για έναν νεο δίσκο λίγο πριν ο Ronnie πεθάνει και μόλις είχαμε τελειώσει το κομμάτι. Η Wendy Dio (γυναίκα του Dio) τότε, πρότεινε την επανακυκλοφορία του Magica μαζί με bonus τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του κομματιού".




Το Magica έγινε το 2000 ενω η μπάντα έκανε δύο άλλα μετά από αυτό. Killing The Dragon (2002) και το Master of the Moon (2004). To μόνο κομμάτι που συγκαταλέχθηκε ήταν το "Electra" για το οποίο ο Dio είχε πει:


"Είναι πραγματικά καλό τραγούδι και κομμάτι ολόκληρης της τριλογίας του Magica. Ήταν δύσκολο το να σταθεί μόνο του και για αυτό το λόγο έγραψα μια επεξήγηση. Είναι απλά μια σύντομη ματιά στο τι πρόκειται να είναι ξανά το Magica. Υπάρχουν κάποια ξεχωριστά σχέδια".

No comments: