Wednesday, December 08, 2010

Σχεδόν έτοιμο το νέο album των Anthrax

Το 9ο album των Anthrax είναι σχεδόν έτοιμο, μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα της μπάντας από το 2003. Το album αυτό θα ονομάζεται "Worship Music" και μάλιστα, στα φωνητικά θα είναι ο Joey Belladonna, με τον οποίο είχαν να ηχογραφήσουν μαζί από το 1990. Ο κιθαρίστας των Anthrax, Scott Ian, δήλωσε: "Είμαστε σχεδόν έτοιμοι να προχωρήσουμε. 8 κομμάτια ηχογραφούνται και πρέπει μόνο να ξανα-ηχογραφήσουμε δύο τρία πράγματα ακόμα. Και να βάλουμε και τα φωνητικά του Joey".
Ο Joey Belladonna είναι ο δεύτερος τραγουδιστής που θα συμμετάσχει σε αυτό το album. Αρχικά, οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν με τον προηγούμενο τραγουδιστή, Dan Nelson, ο οποίος αποχώρησε από το συγκρότημα το 2009. Ο John Rush, επίσης πρώην τραγουδιστής των Anthrax, είπε πως δε θα μπορούσε να δεσμευτεί για τη μπάντα, και ο Belladonna παρενέβη σαν μόνιμο πλέον μέλος του συγκροτήματος.
Φήμες λένε πως στο album θα υπάρχουν και δύο διασκευές: το "New Noise" από τους Refused και το "We Die Young" από τους Alice In Chains. Aναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2011.
Δείτε στο παρακάτω video την συνέντευξη του Scott Ian στο Artisan News Service για το "Worship Music".

No comments: