Monday, November 08, 2010

Τέλος για τους My Chemical Romance;

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος από το New Jersey-Gerard Way έδωσε μια συνέντευξη στην Sunday Times. Εκεί υπαινίχθηκε ότι η δισκογραφική τους δουλειά με την ονομασία Danger Days: The True Lives of the Fabulus Killjoys που θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου μπορεί να είναι η τελευταία τους δουλειά αφού διευκρίνισε επακριβώς πως πρόκειται για την "τελευταία, μεγάλη περιπέτεια". Συγκεκριμένα παραδέχτηκε ότι η μπάντα διαλύθηκε κατά την πρώτη προσπάθεια της, στην την διαδικασία της επιλογής των κομματιών.




Ο Way λέει σχετικά:

"Αυτός ο δίσκος μπορεί να είναι η τελευταία μας μεγάλη περιπέτεια - για αυτό χρειάστηκε να την ξανακάνουμε, για αυτό ξοδέψαμε τα λεφτά, και για αυτό πρόκειται να ξοδέψουμε ακόμα περισσότερα στο πώς θα φαίνεται, περισσότερα απο όσα έχουμε ξοδέψει ποτέ".





Οι My Chemical Romance όταν αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του καινούριου δίσκου είχαν παρουσιάσει και τα περιεχόμενα του δίσκου τα οποία ήταν ιδιαίτερα: Ένα πλαστικό όπλο σε 4 διαφορετικά χρώματα με ακτίνες και μια μάσκα. Όλα αυτά μαζί με ενα στάντ για να μπορουν οι φάνς να τα τοποθετούν και βραχιόλι-φυλλαχτό απο ξύλο για καλοτυχία.


Ο τραγουδιστής εξέφρασε και την δυσαρέσκειά του για τη διαφήμιση του τελευταίου τους album The Black Parade (2006).

1 comment:

Anonymous said...

Ευχομαι να μην ειναι το τελευταιο τους αλμπουμ! Ολοι οι φανς τους-ειμαι κι εγω σε ατους- θα απογοητευτουν παρα πολυ!!! Δε θελω με τιποτα να διαλυθουν γιατι ειναι ενα συγκροτημα αρκετα διαφορετικο απο ολα τα αλλα και θα ηταν πολυ κριμα να χαθει αυτη η μαγεια!! :( :(