Monday, November 15, 2010

Eric Singer : “Το να είσαι μέλος των KISS είναι τεράστια ευθύνη”


 Ο drummer των KISS Eric Singer (ex-Lita Ford, Black Sabbath, Alice Cooper, Gary Moore) δήλωσε πρόσφατα ότι είναι ευγνώμων για την ευκαιρία που του έχει δοθεί να είναι μέρος της ιστορίας του rock n' roll δουλεύοντας μαζί με τα ινδάλματα του.
     “Το να είσαι μέλος των KISS είναι τεράστια ευθύνη”, δήλωσε. ''Όχι μόνο για τη δουλειά που περιλαμβάνει αλλά και για την καθημερινότητα”-”Το μακιγιάζ, οι περίπου 2 ώρες που θέλουμε για να ετοιμαστούμε για το κάθε show, οι φωτογραφήσεις, οι συνεντεύξεις αλλά και τα meet & greet πριν τις συναυλίες”, ”Εννοώ ότι πρόκειται για πλήρη απασχόληση ”, ”Σε κάποια άλλη μπάντα θα φορούσα ένα τζιν και ένα μπλουζάκι και θα έβγαινα στη σκηνή”.
Και πρόσθεσε: ”Έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με σπουδαίους ανθρώπους από τους οποίους έχω μάθει πολλά”, ”Έμαθα ότι αν δουλεύεις σκληρά ανταμείβεσαι”, ”Και ότι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος”, ”Γι’αυτό είμαστε επιτυχημένοι”, ”Πέρα από τα ειδικά εφέ οι άνθρωποι πίσω από τις μάσκες έχουν πραγματικά μια εργασιακή ηθική και επικεντρώνονται σε αυτή”, “Και αν δεν την είχαν δεν θα μιλούσαμε τώρα”.

No comments: