Thursday, November 04, 2010

Καινούριοι electronic Evanescence;

Η μπάντα από το Αρκάνσας των Η.Π.Α. απέχει από την δισκογραφία από το 2006. Το "Open Door" ήταν μια μικρή επανάληψη της επιτυχίας του προηγούμενού τους "Fallen" μιας και οι Evanescence είχαν την τιμή να βραβευτούν για μια ακόμη φορά το 2007 στα Αυστραλιανά ΜTV awards. Εκεί θα τιμηθούν για το album του 2006 στην κατηγορία Album of the year, και ένα χρόνο μετά, στα Grammy awards θα πάρουν την υποψηφιότητα στην κατηγορία Best Hard Rock Performance με το "Sweet Sucrifice".


Τώρα μετά από 5 περίπου χρόνια με την καινούρια κυκλοφορία ετοιμάζονται να δώσουν κάτι διαφορετικό, απο καινούρια στοιχεία. Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο drummer του συγκροτήματος Will Hunt είπε: "Πολύ μεγάλα ρίσκα...ειλικρινά, είναι καταπληκτικό νομίζω" και αποκαλύπτοντας οτι η Lee και η παρέα της εργάζονται πάνω σε ηλεκτρονικά μοτίβα κατά την διάρκεια των προβών προσθέτει: " Υπάρχουν πολλά χρώματα στο πρότυπο, υπάρχουν πολλά νέα cool πράγματα που συμβαίνουν, τόσο σε ηλεκτρονικά όσο και σε φουτουριστικά Νομίζω ότι η Amy κάνει κάτι το οποίο είναι πολύ ιδιαίτερο, και δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι υποστηρικτής σε αυτό. Νομίζω ότι σκοτώνει". Σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους οπαδούς ο Hunt λέει παρακάτω: "Θα μοιάζει έτσι και αλλιώς με Evanescence, επειδή τραγουδάει η Amy Lee, αλλά το όχημα για αυτή τη φωνή θα είναι διαφορετικό εξακολουθώντας όμως να είναι Evanescence".


Την παραγωγή του δίσκου που θα κυκλοφορήσει και για τον οποίο δεν εχει ανακοινωθεί κάποιο όνομα-τίτλος θα κάνει ο Steve Lilliwhite, διάσημος παραγωγός που έχει δουλέψει με τους U2 και Rolling Stones.


H Αμερικανίδα τραγουδίστρια των Evanescence, Amy Lee, εκτός από την μουσική της ενασχόληση ευαισθητοποιείται και για μια διεθνή καμπάνια. H καμπάνια αυτή έχει το όνομα "Out Of The shadows" και υποστηρίζει τον αγώνα για την εξάλειψη του στιγματισμού των ανθρώπων με επιληψία.


Σχετικά με την νέα κυκλοφορία λέει: "Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη είμαι που κάνω αυτό τον δίσκο. Αυτόν τον ενάμιση χρόνο, αυτά τα τραγούδια έχουν γίνει το κέντρο της ζωής μου. Ανυπομονώ να δω πώς αναπτύσσονται στο studio. Νομίζω ότι ο ήχος μας αναμιγνύεται με κάτι που όλοι θα εκπλαγούν με πολύ καλό τρόπο. Νομίζω όπως πάντα, ότι η ανάπτυξη μπορεί να είναι ένα απίστευτο, και απεριόριστο πράγμα αν το αφήσεις να εξελιχθεί. Ποτέ δεν θέλησα να κάνω ίδιο το προηγούμενο άλμπουμ με το επόμενο".

No comments: