Monday, November 29, 2010

Τα σπάνια και τα ακυκλοφόρητα των Editors σε ένα νέο box-set

Ένα νέο box-set , που θα φέρει τον τίτλο : ''Editors : The Complete Collection'' πρόκειται να κυκλοφορήσει το γνωστό βρετανικό συγκρότημα, μέσα στο Φεβρουάριο του 2011. Μέσα σε αυτό θα περιλαμβάνονται B-sides, σπάνιες εκτελέσεις γνωστών κομματιών καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό.

Αυτό το box-set θα περιέχει: 7 12-ιντσα βινύλια, 7 cd , μια κάρτα για download και ένα βιβλίο σχετικό με τη αυτή τη συλλογή.

''Ανοίξαμε τα θησαυροφυλάκια μας'', δήλωσε χαρακτηριστικά μέσω του EditorsOfficial.com, ο τραγουδιστής τους Tom Smith. '' Ψάξαμε μέσα σε παλιά cd, κασέτες, και παλιά άλμπουμ φωτογραφιών και τα μαζέψαμε όλα μαζί. Θα θέλαμε να έχετε όλη αυτή τη μουσική σε οποιοδήποτε format είναι δυνατόν να παράγουμε και να μοιραστούμε μαζί σας μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες των τελευταίων 6 ετών σε ένα πακέτο που μπορείτε να κρατήσετε για πάντα.''

Οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 2 Δεκεμβρίου, με τα πρώτα 200 αντίτυπα να περιλαμβάνουν άλλη μια προσωπική έκπληξη από τον Tom Smith.

Αυτές τις ημέρες οι Editors, θα ξεκινήσουν να προβάρουν τις ιδέες τους για το διάδοχο του ''In This Light And On This Evening'' του 2009 .

No comments: