Friday, October 01, 2010

Οι To/Die/For ξεκινούν ηχογραφήσεις την επόμενη εβδομάδα



Οι Φιλανδοί To/Die/For χώρισαν τους δρόμους τους με τον drummer Tonmi Lillman. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή του γκρουπ Jape Perätalo "Ο Tonmi είναι ένας εκπληκτικός drummer, παραγωγός και μουσικός, αλλά έχει πολλά πράγματα να κάνει. Oι To/Die/For είναι κάτι που θέλω να κάνω με όλη μου τη καρδιά και γι'αυτό αποφάσισα να είμαι ελεύθερος και χωρίς τον Tonmi σε αυτό. Στεναχωριέμαι όμως έχω τη ζωή μου και δε θα μπορούσα να περιμένω συνεχώς χωρίς να κάνω τίποτα. Υπάρχουν βεβαίως και άλλοι λόγοι αλλά όχι προσωπικοί. Πάντα θα τον αγαπώ σαν φίλο".
Ο Perätalo δήλωσε επίσης: "Αν συνεχίζαμε με τον Tonmi θα έπαιρνε πολύ καιρό και το επόμενο album δε θα έβγαινε νωρίτερα από το 2020... ή θα το κάναμε με άτομα που μένουν δίπλα μας νωρίτερα, οι πρόβες θα ήταν πιο εύκολες κλπ κλπ. Πολλές αιτίες".
Το νέο lineup των To/Die/For είναι:
* Jape Perätalo - Vocals
*
Santtu Lonka - Drums
*
Juppe Sutela - Guitar
*
Josey Strandman - Bass
*
Antti-Matti "Antza" Talala (ETERNAL TEARS OF SORROW, FLESHTONE, KALMAH) - Guitar
*
Jussi-Mikko "Juska" Salminen (NEW DAWN FOUNDATION, TIAGA, HIM) - Keyboards

Το νέο lineup των To/Die/For θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη Kouvola στις 23 Οκτωβρίου. Επιπροσθέτως, το γκρουπ θα μπει στο στούντιο στις 5 Οκτωβρίου για να ξεκινήσει τις ετοιμασίες του 6ου δίσκου που αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2011. Μερικά κομμάτια θα καθοριστούν στις αρχικές συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένου του "Cry for love" (του Iggy Pop), "Death comes in March", "Into the Storm", και "Bittersweet Bleeding Heart".

No comments: