Wednesday, October 27, 2010

Robert Smith + Crystal Castles = "Not In Love" διασκευή

Οι Crystal Castles είναι μια καναδέζικη experimental, electronic μπάντα που δραστηριοποιείται δισκογραφικά εδώ και 2 χρόνια. Είναι γνωστοί για το χαοτικό γεμάτο μελαγχολία περιβάλλον που δημιουργούν τόσο στα τραγούδια τους όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις τους. Στην σελίδα τους διαβάζουμε ότι το πρώτο τους ομόνυμο album συμπεριλήφθηκε από το περιοδικό NME στα 50 καλύτερα album της δεκαετίας φιγουράροντας στη θέση 39.
Για τον Robert Smith δεν υπάρχει ανάγκη να αναφερθούν πολλά για το τι έχει κάνει, ή ποιος είναι. "The Cure" είναι το μόνο που θα μπορούσε να υποθεί και όλα μπαίνουν στη θέση τους.

Crystal Castles: "Not In Love" (ft.Robert Smith)


Από τα δύο στοιχεία που αναφέρθηκαν παίρνουμε ένα ευχάριστο αποτέλεσμα το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι παρά μουσικό. Και ονομάζεται "Not In Love" που είναι μια διασκευή από το αυθεντικό τραγούδι των Platinum Blonde, ενός γκρούπ της New wave σκηνής που εμφανίστηκε στα 80's.
Αυτή η συνεργασία είναι ότι καλύτερο για τους Crystal Castles και θα αποτελέσει μέρος του single που θα κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου.

No comments: