Wednesday, October 27, 2010

Family Guy & ''Surfin' Bird'' vs X-Factor

Πάνω από 450.000 φίλοι της σειράς Family Guy έχουν μπει στο γκρουπ του facebook ''BIRD is the WORD for UK Christmas number 1 2010 to beat X-Factor''. Πρόκειται για μια καμπάνια που έχει ως στόχο να σαμποτάρει και να ξεπεράσει το single του φετινού νικητή του X-Factor στο να φτάσει στην κορυφή των βρετανικών τσαρτ , κατά την εβδομάδα των Χριστουγέννων. 


Το τραγούδι που θα υποστηριχτεί σε αυτή την φετινή καμπάνια , θα είναι το ''Surfin' Bird'' των The Trashmen. Τραγούδι με το οποίο ο πρωταγωνιστής αυτής της cartoon σειράς , Peter Griffin είχε πάθει εμμονή σε ένα επεισόδιο του 2008. 


Μια σχετική σημείωση μέσα σε αυτό το γκρουπ , ζητάει από τους fan να μην αγοράσουν το ''Surfin' Bird'' νωρίτερα από τις 12 Δεκεμβρίου, ώστε να καταφέρει να βγει No. 1 κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων. 




Το κλασικό αυτό rock n' roll κομμάτι είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 1963.
Σημειώνουμε πως την προηγούμενη χρονιά, μια παρόμοια καμπάνια με τραγούδι το ''Killing In The Name'' των Rage Against The Machine κατάφερε να φτάσει σε αυτό το στόχο με ψηφιακές πωλήσεις που είχαν ξεπεράσει τις 500.000, κόντρα στο τότε νικητή του Βρετανικού X-Factor, Joe McElderry που εκείνη την εποχή είχε κυκλοφορήσει το ''The Climb''.



No comments: