Thursday, October 28, 2010

Στο γκαράζ του Dave Grohl οι νέοι Foo Fighters

Οι Foo Fighters βρίσκονται αυτόν το καιρό στο... γκαράζ του Dave Grohl ηχογραφώντας την νέα τους δουλειά με τον Butch Vig (ντράμερ των Garbage), o οποίος είναι γνωστός για την συμβολή του στην παραγωγή του ''Nevermind'' των Nirvana, καθώς και για τις συνεργασίες του με σχήματα όπως οι Smashing Pumpkins, L7, Depeche Mode κ.α.

Ο ηγέτης του συγκροτήματος Dave Grohl δήλωσε σχετικά :
''Έχει κάνει δουλειά σε απίστευτους δίσκους ο Butch Vig και είναι κάτι σαν τον Yoda ( ο γνωστός σοφός χαρακτήρας από τα Star Wars). Δεν έχω ιδέα πως τα καταφέρνει αλλά μπορεί να σου κάνει τα τραγούδια να ακούγονται 50 φορές καλύτερα απ'ότι θα ακουγόντουσαν. Έχουμε ήδη ολοκληρώσει 7 κομμάτια και θα ολοκληρώσoυμε άλλα 5, οπότε σε ένα μηνά περίπου θα έχουμε τελειώσει.''

Όσο για τον τρόπο με το οποίο οι Foo Fighers επέλεξαν να γίνει η ηχογράφηση αυτής της δουλειάς, ο Dave Grohl είπε : ''Αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε αυτό το νέο άλμπουμ στο γκαράζ του σπιτιού μου αντί σε ένα στούντιο ηχογράφησης , χρησιμοποιόντας μαγνητικές ταινίες όπως κάναμε παλιά , αντί για ψηφιακά μέσα ηχογράφησης. Θα είναι το πιο ροκ άλμπουμ που έχουμε φτιάξει ποτέ''.

No comments: